Nog steeds is er een stijging in het aantal aankopen via webshops. Als bedrijf in detailhandel en retail is het bijna niet meer weg te denken; de webshop. Zonder kunt u bijna geen zaken meer doen. Winkels worden steeds meer ingericht als toonzaal waar producten gepast en bekeken kunnen worden. Dit terwijl uw producten online besteld worden. Uw bedrijf kan hierin eigenlijk niet achterblijven. Een webshop is een middel om uw verkoop te vergroten zonder dat u hiervoor hoge maandelijkse vaste lasten hebt. Zoals een zichtbaar winkelpand en personeel.

Online winkelen niet meer weg te denken


De groei van webshops zorgt er voor dat mensen gaan shoppen via internet, bijna alles is er te vinden. U ook? Het is zonde als u achterblijft.
Met specialisatie in de ontwikkeling van interactieve media is i'm Storm de ideale partij voor het ontwikkelen van uw webshop. Gebruiksvriendelijk,  herkenbaar en gericht op verkoop. Zo ontwerpen en bouwen wij uw website, adviseren wij u over de uitstraling en het aanbieden van producten en kunnen wij indien nodig zelfs het onderhoud verzorgen.

Online zijn als winkel wordt steeds belangrijker, wij zorgen dat uw uitstraling klopt en helpen u met de zoekmachine vriendelijkheid van uw webshop. Zo kan uw bedrijf nieuwe klanten aantrekken vanuit alle gewenste windstreken. Natuurlijk kunnen we uw webshop extra onder de aandacht brengen met een campagne, digitale nieuwsbrief of zelfs een huis-aan-huis verspreiding van uw flyer.

Hoe wij uw verkoop via een webshop kunnen verhogen?

Plan een gesprek of Bekijk ons Portfolio