Onze kracht is full service reclame! Net als ww bedrijf verandert de techniek de interesse van uw klanten constant. Uw organisaties identiteit veranderd natuurlijk mee. i'm Storm is het reclamebureau dat met u mee denkt en uw marketing uitvoert binnen uw wensen en de eisen anno 2017. Uw offline- en online identiteit wordt gehandhaafd en binnen uw wensen opgezet.

Als full service reclamebureau verdiepen wij ons in uw doelgroep en gaan we binnen uw budget aan de slag met de beste vormen van reclame. Zo schakelen we alle nodige kanalen in om uw organisatie op de juiste wijze onder de aandacht te brengen. Als winkelier heeft u anderen klanten en eisen als een kapper of overheid. Daarom helpen wij u graag! Of uw huisstijl nu aan een restyle toe is die aansluit op 2017 of dat u juist kiest voor een cross-media campagne. Zo ontwerpen en realiseren we de juiste uitingen om uw bedrijf zichtbaar te maken en te houden. Denk aan grafische vormgeving in uw huisstijl zoals folders, advertenties en een herkenbare, vindbare en gebruiksvriendelijke website of juist posters en een online campagne.

Afhankelijk van uw doelgroep kunnen we van uw responsieve website ook een webshop maken zodat we samen uw omzet kunt verhogen. Of uw doelgroep zich nou in Arnhem, Hoofddorp, Amsterdam, heel Nederland, Berlijn, Londen of ver over de grens bevindt. Wij regelen het, zelfs als u zich enkel op een online doelgroep richt.

Kies voor traditionele media om herkend en gevonden te worden zoals kranten en radio, met daarnaast een huis-aan-huis verspreiding door middel van een flyer of mooie folder. Bent u toch liever via sociale media en internet zichtbaar? In dat geval zetten we een online campagne op die uw doelgroep aanspreekt en uw producten aanprijst. Of uw voorkeur nou uit gaat van losse reclame-elementen of alles samen in een mooie campagne. We bepalen samen uw budgetten en belangrijkste onderdelen voor uw perfecte marketing aspect.

i'm Storm richt zich op uw wensen en doelgroep en creëert in overleg met u de juiste uitingen. Of u nu een administratiekantoor, winkel, restaurant of fabriek heeft. Wij regelen uw marketing en reclame het hele jaar door!

Met ruime ervaring staat ons team voor u klaar! Internet, media & reclame, wij regelen het!

Plan een gesprek of Bekijk ons Portfolio


...

Volledige restyle

Om onder de aandacht te blijven kunnen restyles van huisstijlen wonderen doen. Weer zichtbaar worden voor uw klanten en een stijl die past bij uw huidige doelstelling.

Neem contact op

...

Cross-media Campagne

Echt gezien worden doen we door cross-media in te zetten. Opvallen door verschillende kanalen. Zoals internet, TV & Radio maar ook zeker drukwerk.

Neem contact op

...

Marketing campagne

Marketing inzetten om gezien te worden. Daar denken we graag over mee. Of het nu gaat om eMarketing of een ouderwetse postmailing met een advertentie-combinatie

Neem contact op